+36 30 979-3108
H-CS: 11-21, P-SZ: 11-22, V: 11-21
 

 

Catcafé - Macska kávézó

Halihó Itt a Damjanich utcai Dorombkuckó!

2014. 06. 06-án nyitott meg a mi csodálatos közösségi nappalink, három tündéri macskával, és lelkes vidám csapatunkkal.

Szeretnénk egy olyan hellyé válni, ahol az emberek találkoznak, beszélgetnek, együtt vannak, társasjátékoznak, cicáznak. Szeretnénk bebizonyítani, hogy az emberek nem közönyösek egymással, szeretnénk fészke lenni a meghitt pillanatokra vágyóknak.

Kávézónk klubhelyiségként működik és egy egyszeri belépődíjért cserébe (3 éves kor alatt ingyenesen) vendégeink időkorlát nélkül élvezhetik különleges pörkölésű kávéinkat, finomabbnál finomabb teáinkat és süteményeinket, társasjátékainkat és nem utolsó sorban cicáink egyedülálló társaságát! :)

Belépődíjaink a következők (3 éves kor alatt felnőtt kísérővel ingyenes a belépés):

  • Felnőtt: 1790 Ft (ami magában foglalja a korlátlan kávé-, tea-, és üdítő fogyasztást + egy ajándék süteményt vagy 1 pohár bort / sört)
  • Nyugdíjas / diák: 1350 Ft (nyugdíjas ill. diákigazolvány felmutatásával váltható és korlátlan kávé-, tea-, és üdítőfogyasztás mellett egy ajándék süteményt is adunk)
  • Gyerek (6 éves kor alatt): 895 Ft (ami magában foglalja a korlátlan tea- és üdítőfogyasztást + egy ajándék süteményt  vagy egy pohár forrócsokit)
  • Családi (2 felnőtt és 2 gyerek): 4750 Ft (kedvezményes belépődíjunk a családosoknak szól: a korlátlan kávé-, tea- és üdítőfogyasztás mellett 4 ajándék sütemény is jár)
  • Esti (este 20:00 után váltható): 1350 Ft (ez a belépődíj azoknak szól, akik csak este tudnak meglátogatni minket: kedvezményes díjért cserébe élvezhetik teljes áras szolgáltatásainkat)

Kedvezménykártyával, kuponnal érkező vendégeink a felnőtt belépődíjból 15% kedvezményt kapnak!

Szívesen fogadunk továbbá előadókat, kiállítókat, mindenkit aki szeretne közösen alkotni velünk egy csodálatos helyet!

Csatlakozz hozzánk Te is!

Szeretettel vár a Cat Café csapata!